Upea kokous- ja juhlatila Turussa

Tervetuloa Villa Marjaniemeen Ruissaloon!

Maineikkaan Rettigin tehtailijasuvun v. 1850 rakennuttama Villa Marjaniemi kohoaa ylväänä Turun Ruissalon saaren itärannalla, vanhojen tammien katveessa. Entisöinti valmistui vuonna 2011 ja sen jälkeen Villa Marjaniemessä on järjestetty runsaasti erilaisia perhejuhlia ja yritystilaisuuksia, äitienpäivä- ja joulubuffeet taidenäyttelyitä unohtamatta. Menneiden aikojen tunnelma yhdistyy saumattomasti nykyaikaisiin ja ensiluokkaisiin juhla- ja kokouspalveluihin niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin.

www.villamarjaniemi.fi

Kappelinranta

Kappelinrannassa järjestät tilaisuuden kuin tilaisuuden. Juhlava, uusi päärakennus tarjoaa tyylikkäät puitteet suurillekin juhlille. Alakerran hyvin varustetut kokoustilat ovat miellyttävä ympäristö kokous- ja koulutustilaisuuksille.

www.kappelinranta.fi

Ruissalon Kansanpuisto

Ruissalon Kansanpuistossa muutaman kilometrin päässä Turun keskustasta sijaitsee kaunis, monikäyttöinen ja tilava juhlahuoneisto.

www.ruissalonkansanpuisto.fi

Villa Promenade

Villa Promenaden juhlatilat Ruissalossa on upea paikka viettää erilaisia tilaisuuksia. Huvilan yläkertaan mahtuu n. 100 henkilöä ja näkymät ikkunoista ja terassilta merelle päin ovat todella kauniit.

www.villapromenade.fi

Manillan Tehdas

Manillan tehdaskiinteistö Aurajoen itärannalla edustaa vanhaa turkulaista tehdaskulttuuria aidoimmillaan.

www.manillantehdas.fi

Akatemiatalon juhlasali

Rothoviuksenkadulla, Tuomiokirkon ja Hämeenkadun välissä sijaitseva Turun akatemiatalon juhlasali on Turun yliopiston juhlakäytössä. Konserteissa ja vastaavissa tapahtumissa istumapaikkoja salissa on 340. Muihin juhliin kalustoa voidaan muokata siten, että siellä on pöytäpaikkoja jopa 200 hengelle.

www.utu.fi

Vanha Raatihuone

Vanhan Raatihuoneen kolmannessa kerroksessa sijaitseva monipuolinen juhla- ja esiintymistila maksimissaan 150 henkilölle. Pöytäjärjestys tehdään asiakkaan toiveiden mukaan.

www.turku.fi

Kankaisten kartano

Kankaisten kartano on historiallinen tila, jonka rakennukset sopivat niin kokousten kuin juhlien järjestämiseen. Kartanolla pidetään myös esimerkiksi joulumarkkinoita, konsertteja ja muita tapahtumia.

www.sunnan.fi/kankas

Turun VPK Talo

Turun VPK:n talo on toiminut tapahtumatilana valmistumisestaan vuodesta 1892 saakka. Talossa on vuosikymmenien aikana järjestetty tuhansia tilaisuuksia intiimeistä perhejuhlista valtakunnallisiin gaaloihin. Historiallinen miljöö antaa tapahtumille vivahteikkaan ja arvokkaan tunnelman.

www.turunvpk.fi

Sub Marina

Entisen yökerho-Submarinan tiloihin on kunnostettu upeat tilat, joka ovat oiva paikka ison ryhmän kestittämiseen tai pienemmän porukan intiimiin tilaisuuteen. Aurajoen rannassa sijaitseva Submarina tarjoaa elegantit puitteet ja huippuluokan audiovisuaaliset- ja valaistusmahdollisuudet tilaisuuksillesi.

www.submarina.fi

Vanhalinnan kartanokokonaisuus tarjoaa monipuoliset tilat erityylisiin ja -kokoisiin juhliin, kokouksiin ja retkiin. Kesäaikaan tilat yhdistettynä laajaan piha-alueeseen ja ulkorakennuksiin mahdollistavat elämykselliset tilaisuudet useille sadoille. Vanhalinnassa ei ole anniskeluoikeuksia, mikä mahdollistaa omien alkoholijuomien tuomisen yksityistilaisuuksiin.

1.1.2016 alkaen Vanhalinna alkaa vuokrata suoraan tiloja asiakkaille niin perhe- kuin yritystilaisuuksiin. Tarjoilut tilaisuuksiin hoituvat Herkkupisteen kautta.

http://vanhalinna.utu.fi/