Teemamenut

Teemabuffetit tarjoavat mahtavia makuja juhliin, kokouksiin ja erilaisiin tilaisuuksiin. Kerää tästä ideoita omaasi, niin kehitellään lopputulos yhdessä.

Teemamenut

Alkuruoka

Vihersalaattia, fetajuustoa, marinoitua punasipulia ja grillattua paprikaa (L,G)
Bufalamozzarellaa, uunikuivattuja kirsikkatomaatteja ja paahdettuja pinjansiemeniä (VL,G)
Caesarsalaattia ja kotimaista kananpoikaa (L)
Valkosipuliöljyssä marinoituja kalamataoliiveja (M,G)
Paistettuja tiikeriravunpyrstöjä, salviaa ja pikkelöityä fenkolia (M,G)
Lohipastramia, balsamicomajoneesia ja vesikrassia (M,G)
Serranokinkkua ja chilillä maustettua melonisalaattia (M,G)
Yrttifocacciaa (M)
Paahdettua voita (L,G)

Pääruoka

Ylikypsää vasikanpaistia, tummaa timjamikastiketta ja sitruuna-polentakakkua (L,G)

Jälkiruoka

Tiramisukakkua (VL)