Meistä

Osaamme järjestää juhlat ja muut tapahtumat tyylillä ja osaavalla otteella. Meillä on kasassa huipputiimi, joka huolehtii tärkeän päiväsi onnistumisesta viimeisen päälle.

Keitä me olemme?

Hyvää ruokaa rakastavia herkuttelijoita, jotka tykkäävät myös aika paljon toisistaan. Näistä emme koskaan tingi: parhaista raaka-aineista. Naurusta keittiössä. Kunnioituksesta asiakkaitamme ja toisiamme kohtaan. Jälkiruoan santsaamisesta. Yhteisestä lounashetkestä porukalla.

Näillä aineksilla on helppo tehdä pelkkää hyvää. Piste.

 • Pauliina Aalto, myynti

  Pauliina ei osaa laittaa ruokaa, mutta onneksi ihana tiimi sen sijaan osaa. Iloinen ja rempseä Pauliina on elementissään ihmisten kanssa. Huhujen mukaan myös aika kova himohiihtäjä.

 • Teemu Rantanen, keittiöpäällikkö

  Herkkupisteen sielu, joka kokkaa herkullista ruokaa suurella sydämellä. On myös intohimoinen suolan, voin ja kerman sanansaattaja. Keittiössä tunnetaan myös DJ Relexinä, jolla on maailman huonoin musiikkimaku.

 • Teppo Harju, vuoropäällikkö

  Keittiön lempeä ja luja kivijalka, jolla ei ketjut katkea edes alamäkipyöräilyssä. Vuoropäällikkönä ei kummasti ole koskaan Tepon vuoro tiskata. Hämmentävää.

 • Mika Kaskinen, catering-vastaava

  Mika palvelee asiakkaita aina pilke silmäkulmassa pitkän linjan ammattitaidolla. Vapaa-ajalla tyyppiä on turha tavoitella, se on aina joko metsässä tai kalassa.

 • Päivi Lammassaari, juhlatilojen myynti

  Senior-tason huipputekijä, jonka tiukat taidot yltävät monipuolisesti myynnistä keittiöön ja karaokeen. Homma kuin homma hoituu Päivin hyppysissä, se on varmaa se!