Upea kokous- ja juhlatila Turussa

Tervetuloa Villa Marjaniemeen Ruissaloon!

Maineikkaan Rettigin tehtailijasuvun v. 1850 rakennuttama Villa Marjaniemi kohoaa ylväänä Turun Ruissalon saaren itärannalla, vanhojen tammien katveessa. Entisöinti valmistui vuonna 2011 ja sen jälkeen Villa Marjaniemessä on järjestetty runsaasti erilaisia perhejuhlia ja yritystilaisuuksia, äitienpäivä- ja joulubuffeet taidenäyttelyitä unohtamatta. Menneiden aikojen tunnelma yhdistyy saumattomasti nykyaikaisiin ja ensiluokkaisiin juhla- ja kokouspalveluihin niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin.

www.villamarjaniemi.fi

Villa Promenade

Villa Promenaden juhlatilat Ruissalossa on upea paikka viettää erilaisia tilaisuuksia. Huvilan yläkertaan mahtuu n. 80 henkilöä ja näkymät ikkunoista ja terassilta merelle päin ovat todella kauniit.

www.villapromenade.fi

Akatemiatalon juhlasali

Turun Akatemiatalon juhlasali on ainutlaatuinen, historiallinen juhlapaikka keskellä vanhaa Turkua.

Yli 200 vuotta vanha, täydellisesti remontoitu Akatemiatalon juhlasali on upea paikka pitää perhejuhlia - kuten häitä tai syntymäpäiviä - tai yritystilaisuuksia.

https://www.akatemiatalonjuhlasali.fi

Kappelinranta

Kappelinrannassa järjestät tilaisuuden kuin tilaisuuden. Juhlava, uusi päärakennus tarjoaa tyylikkäät puitteet suurillekin juhlille. Alakerran hyvin varustetut kokoustilat ovat miellyttävä ympäristö kokous- ja koulutustilaisuuksille.

www.kappelinranta.fi

Ruissalon Kansanpuisto

Ruissalon Kansanpuistossa muutaman kilometrin päässä Turun keskustasta sijaitsee kaunis, monikäyttöinen ja tilava juhlahuoneisto.

www.ruissalonkansanpuisto.fi

Manillan Tehdas

Manillan tehdaskiinteistö Aurajoen itärannalla edustaa vanhaa turkulaista tehdaskulttuuria aidoimmillaan.

www.manillantehdas.fi

Vanha Raatihuone

Vanhan Raatihuoneen kolmannessa kerroksessa sijaitseva monipuolinen juhla- ja esiintymistila maksimissaan 150 henkilölle. Pöytäjärjestys tehdään asiakkaan toiveiden mukaan.

www.turku.fi

Turun VPK Talo

Turun VPK:n talo on toiminut tapahtumatilana valmistumisestaan vuodesta 1892 saakka. Talossa on vuosikymmenien aikana järjestetty tuhansia tilaisuuksia intiimeistä perhejuhlista valtakunnallisiin gaaloihin. Historiallinen miljöö antaa tapahtumille vivahteikkaan ja arvokkaan tunnelman.

www.turunvpk.fi

Vanhalinnan kartanokokonaisuus tarjoaa monipuoliset tilat erityylisiin ja -kokoisiin juhliin, kokouksiin ja retkiin. Kesäaikaan tilat yhdistettynä laajaan piha-alueeseen ja ulkorakennuksiin mahdollistavat elämykselliset tilaisuudet useille sadoille. Vanhalinnassa ei ole anniskeluoikeuksia, mikä mahdollistaa omien alkoholijuomien tuomisen yksityistilaisuuksiin.

1.1.2016 alkaen Vanhalinna alkaa vuokrata suoraan tiloja asiakkaille niin perhe- kuin yritystilaisuuksiin. Tarjoilut tilaisuuksiin hoituvat Herkkupisteen kautta.

http://vanhalinna.utu.fi/

Nyynäisten Wintin 150 vuotta vanhan kivinavetan ylisillä on aivan omanlaisensa tunnelma. Alkuperäiset puurakenteet herättävät kunnioitusta ja vintin lähes kahdeksan metrin sisäkorkeus antaa kirjaimellisesti tunnelmalle tilaa kohota kattoon!

www.nyynainen.fi

Villa Bella Vistassa voit viettää elämäsi tärkeimmät tapahtumat. Olkoot juhlasi ristiäiset, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat tai valmistujaisjuhlat, häät tai vaikka syntymäpäivät, meiltä löydät kauniit ja tyylikkäät tilat. Vierasmäärästä riippuen juhlatilaisuutesi voidaan järjestää huvilan alasalissa tai yläkerrassa, jonka tilavalta parvekkeelta on unohtumaton näkymä Airistolle.

www.villabellavista.fi