Maanantai Paahdettua rypsiporsaan kylkeä, savu-bbqkastiketta ja maalaislohkoperunoita L,G
Purjo-perunakeittoa L,G
Tiistai Pyttipannua ja paistettua kananmunaa L,G
Kasvis-borshkeittoa ja smetanaa L, G
Keskiviikko  Jauhelihabolognesea ja spagettia L
Tryffeliöljyllä maustettua parsakeittoa L, G
Torstai Kalamureketta,hollandaisekastiketta, wokattuja kasviksia ja keitettyä perunaa L,G
Hernekeittoa L,G ja pannukakkua VL
Perjantai  Chilillä maustettua kananpoika-nuudeliwokkia L ja seesam-dressinkiä L,G
Bouillabaisse L, G

VIIKKO 13 (25.-29.3.)

Maanantai Tulossa
Tiistai
Keskiviikko 
Torstai
Perjantai

LOUNAASEEN SISÄLTYY MONIPUOLINEN SALAATTIBUFFET SEKÄ KAHVI/TEE & PIENI MAKEA