Lautasmenut

Oheiset menut ovat esimerkkimenuja, joiden pohjalta voimme lähteä rakentamaan toivomaanne kokonaisuutta. Voimme myös koota toiveitanne vastaavan menun aivan alusta saakka.

Lautasmenut

Lautasmenu 1

Alkuruoka

Pintahiillostettua lohi sashimia, marinoitua kirjolohenmätiä, vihreää papayaa ja wasabimajoneesia (M,G)

Pääruoka

Ylikypsää karitsan entrecotea, tummaa rosmariinikastiketta, paahdettua selleripyrettä ja perunafondanttia (L,G)

Jälkiruoka

Suklaa-ganachekakkua, vanilja-mascarponemoussea ja marinoituja marjoja (L)

Lautasmenu 2

Alkuruoka

Toast skågen käsinkuorituista katkaravuista, siianmätiä, pikkelöityä fenkoli-kurkkusalaattia ja saaristolaisleipää (L)

Pääruoka

12h haudutettua naudanrintaa, punaviinikastiketta, linssi-sienipaistosta ja parmesan-perunakakkua (L,G)

Jälkiruoka

Tuulihattu, karamellisoitua omenaa, suolakinuskia ja kaneli-crumblea (L)

Lautasmenu 3

Alkuruoka

Maa-artisokkakeittoa, rapeaa possunkylkeä, persiljaöljyä ja juureen leivottua maalaisleipää (L)

Pääruoka

Paahdettua lohta, puikulaperunamuusia, jokiraputartaria ja tillimajoneesia (L,G)

Jälkiruoka

Pekaanipähkinä-suklaabrownie, suklaamoussea ja marinoitua appelsiinia (L,G)

Lautasmenu 4 (kasvis)

Alkuruoka

Paahdettuja punajuuria, vuohenjuustomoussea, vadelma-punajuuripyrettä ja maa-
artisokkaa (L,G)

Pääruoka

Vihreää Thai-currya, bataattia, siitakesieniä, edamamepapua ja friteerattua riisiä (M,G)

Jälkiruoka

Sitruuna-jogurttipannacottaa, chilillä maustettua ananasta ja paahdettua
valkosuklaamoussea (VL,G)